16:23
Студенти та викладачі спеціальностей міжнародні відносини та культурологія провели зустріч зі стейкхолдером Антоном Янченко

24 січня 2020 року на історичному факультеті Маріупольського державного університету відбулася міжкафедральна зустріч зі стейкхолдером Янченко Антоном, комунікаційним менеджером Агенції місцевої демократії у м. Маріуполі, де були присутні викладачі кафедр міжнародних відносин та зовнішньої політики та культурології та інформаційної діяльності.

На зустріч також були запрошені студенти спеціальностей «Політологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Культурологія» та «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Під час діалогу учасники обговорили особливості публічної комунікації в неурядовому секторі, дізналися про перспективи подальшого працевлаштування.


Янченко А. є випускником МДУ ОС «Магістр» спеціальності «Міжнародні відносини» 2011 р. Після отримання диплому політолога-міжнародника, перекладача Антон навчався в аспірантурі спеціальності 23.00.02 – політичні інститути та процеси на кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики.


В рамках своєї професійної діяльності Янченко А. представив аудиторії своє бачення перспективного розвитку освітніх програм «Політологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Культурологія» та «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Переглядів: 601 | Додав: Деканат