10:36
Студенти спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» взяли участь у круглому столі з роботодавцем Інною Бабошко

12 червня 2020 року в Маріупольському державному університеті відбулась зустріч роботодавця, начальника відділу з договірної роботи управління справами адміністрації ПрАТ «МК «Азовсталь» Інна Бабошко з викладачами та здобувачами вищої освіти спеціальностей «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» МДУ.

Під час круглого столу обговорювались питання вдосконалення якості вищої освіти на спеціальності з метою перегляду основних компонентів освітньо-професійної програми з урахуванням задоволення потреб роботодавців.


Професор Юлія Сабадаш, завідувач кафедр культурології та інформаційної діяльності наголосила на важливих для документознавців компетенціях таких, як здатність підтримувати ділову комунікацію з усіма суб’єктами інформаційного ринку, користувачами, партнерами, органами влади та управління, засобами масової інформації, проектувати та створювати документно-інформаційні ресурси, продукти та послуги, використовувати PR та інші прикладні соціокомунікаційні технології для досягнення кращих результатів для бізнесу.


Інна Сергіївна Бабошко поділилася зі студентами-документознавцями інформацією про можливості працевлаштування за фахом у структурних підрозділах ПрАТ «МК «Азовсталь». Визначено пріоритетні індикатори фахових компетенцій, які сприяють прийняттю позитивних рішень щодо прийому на роботу. Під час круглого столу враховані пропозиції студентів щодо вдосконалення освітньо-професійної програми для оптимізації блоку професійної підготовки.

Переглядів: 324 | Додав: Деканат