11:20
Студенти спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» успішно захистили кваліфікаційні роботи

20.12.2019 успішно відбувся захист магістерських робіт здобувачів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» на кафедрі культурології та інформаційної діяльності історичного факультету Маріупольського державного університету.

Засідання екзаменаційної комісії відбувалось під головуванням начальника адміністративно-господарчого відділу управління справами адміністрації ПрАТ «МК «Азовсталь» Інеси Терещенко. На захисті також були присутні керівники наукових робіт студентів.


Заступник голови комісії, завідувач кафедри культурології та інформаційної діяльності, професор Юлія Сабадаш відзначила високий рівень представлених для захисту досліджень та побажала магістрантам в подальшому втілити в життя власні наукові напрацювання.


Під час захисту всі магістри гідно представили результати проведених наукових досліджень. За результатами захисту кваліфікаційних робіт екзаменаційна комісія відзначила високий теоретико-практичний рівень більшості магістерських досліджень та оцінила їх переважно відмінними й добрими оцінками.


Науково-педагогічний склад кафедри щиро вітає здобувачів з успішним захистом кваліфікаційних робіт та присудженням ступеня «магістр з інформаційної, бібліотечної та архівної справи»!

Переглядів: 451 | Додав: Деканат