12:13
Студенти спеціальностей «Соціологія» та «Політологія» провели дистанційну зустріч зі стейкхолдером Андрієм Каракуцом

12 червня 2020 року в Маріупольському державному університеті відбулась дистанційно зустріч стейкхолдера, cпівзасновника, керівника Громадської організації «Центр прикладних досліджень» Андрія Миколайовича Каракуци з викладачами та здобувачами вищої освіти спеціальностей «Соціологія» та «Політологія» МДУ.

На зустрічі обговорювались питання вдосконалення якості вищої освіти на спеціальностях історичного факультету з метою перегляду основних компонентів освітньо-професійних-програм та освітньо-наукових програм з урахуванням задоволення потреб роботодавців.


Завідувач кафедри філософії та соціології наголосив на важливих для соціолога компетенціях таких, як здатність розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми у сфері соціології, здатність застосовувати отриманні знання на практиці, діяти свідомо і відповідально, генерувати нові ідеї.


Каракуц Андрій Миколайович поспілкувався зі студентами соціологами та політологами на предмет їх планів щодо подальшого працевлаштування та професійної діяльності за фахом. Каракуц А.М. ознайомив майбутніх фахівців з основними критеріями до прийому на роботу. В процесі дискусії були обговорені пропозиції студентів щодо вдосконалення ОПП та ОНП в напрямку збільшення практичної складової у блоці професійної підготовки студентів.

Переглядів: 421 | Додав: Деканат