11:31
Здобувачі вищої освіти спеціальності «Культурологія» та «Історія та археологія» провели онлайн зустріч з роботодавцем Наталією Капустніковою

12 червня 2020 року в Маріупольському державному університеті відбулась зустріч роботодавця, директора Маріупольського краєзнавчий музей Наталії Капустнікової з викладачами та здобувачами вищої освіти спеціальностей «Культурологія» та «Історія та археологія» МДУ.

На зустрічі обговорювались питання вдосконалення якості вищої освіти на спеціальностях історичного факультету з метою перегляду основних компонентів освітньо-професійних-програм та освітньо-наукових програм з урахуванням задоволення потреб роботодавців.


Завідувачі кафедр культурології та інформаційної діяльності Юлія Сабадаш та історичних дисциплін Володимир Романцов наголосили на важливих для культурологів та істориків компетенціях таких, як застосування вмінь у процесі аналізу культурно-історичних процесів в суспільстві, вміння відбирати експонати для створення експозицій у музейних установах.


Капустнікова Наталія Олександрівна поспілкувалась зі студентами культурологами та істориками щодо перспектив працевлаштування та фахової діяльності у музейних установах міста. Обговорено основні критерії, що найбільш цінуються під час прийому на роботу. В ході проведення круглого столу обговорені пропозиції студентів щодо вдосконалення освітньо-професійних програм в контексті увиразнення практичної складової у блоці професійної підготовки студентів.

Переглядів: 389 | Додав: Деканат