10:44
Студенти МДУ презентували настільну історичну гру «Маріуполь step by step» представникам ЮНІСЕФ і німецького уряду

4 вересня студенти історичного факультету Маріупольського державного університету Ісидор Бадасен і Данило Карнаух провели презентацію настільної історичної гри «Маріуполь step by step» для Глави представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Лотти Сільвандер і парламентського державного секретаря Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини Марії Флаксбарт.

Захід проходив у Центральному районному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Маріупольської міської ради у рамках демонстрації проектів, реалізованих за програмою малих грантів від ЮНІСЕФ.


Ісидор і Данило є членами студентського наукового історико-археологічного наукового товариства МДУ, яке у 2017 році за підтримки Маріупольської спілки молоді і Дитячого фонду ООН розробило історичну гру «Маріуполь step by step». Під час зустрічі майбутні історики відзвітували про виконану роботу і розповіли, чому студентам-історикам цікаво брати участь у подібних проектах і як вони намагаються популяризувати вивчення історії рідного міста із залученням ігрових методів та активної молоді.


Спробувати свої сили у грі «Маріуполь step by step» можуть всі охочі, звернувшись до наукової бібліотеки МДУ, міських бібліотек, Маріупольської спілки молоді, просторів «Halabuda» та «Vezha Creative Space».

Переглядів: 356 | Додав: Деканат