13:38
Студенти МДУ отримають фінансування на реалізацію правопросвітницького проєкту «Studconsult»

Студенти-правники Маріупольського державного університету Віолетта Дресвяннікова, Інна Михайленко та Роман Шамара взяли участь у другій хвилі проєкту «UPSHIFT Україна», який є частиною глобальної інноваційної програми ЮНІСЕФ і реалізується Фондом «Професійний розвиток Харкова» за підтримки Європейського Союзу.

Друга хвиля передбачала вступний та основні тренінги, на яких студенти МДУ під керівництвом менторки проєкту, доцента кафедри історичних дисциплін Світлани Арабаджи вчилися проєктному менеджменту та розвивали навички командної роботи. Також у рамках тренінгів учасники розробляли план вирішення певної соціальної проблеми.


Студенти МДУ представили проєкт «Studconsult», який допоможе вирішити проблему надання безоплатної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення шляхом залучення студентів-консультантів Юридичної кліники університету. Окрім практичної допомоги, студенти планують підвищувати рівень правової освіти маріупольців – проводити лекції для школярів і круглі столи для студентів юридичних спеціальностей, поширювати інформаційні листівки.


За підсумками другої хвилі проєкту «UPSHIFT Україна» студенти-правники МДУ пройшли конкурсний відбір і можуть розраховувати на фінансування своєї ініціативи.

Переглядів: 403 | Додав: Деканат