12:21
Студенти-історики долучились до проекту «Знайомтесь, Маріуполь!»

17 грудня студенти І – ІІІ курсів спеціальностей «Історія та археологія» та «Середня освіта. Історія» – члени СНТ «Історія Надазов’я» – відвідали центр розвитку стартапів «1991 Mariupol». Майбутні історики мали нагоду поспілкуватись з Марією Кутняковою, учасницею проекту «Знайомтесь, Маріуполь!», який втілюється під егідою органів маріупольського міського самоврядування.

Реалізація проекту, з одного боку, пов’язана із значним зацікавленням історією Маріуполя, яке поширилося на тлі зростання патріотичних та євроінтеграційних настроїв у суспільстві, а з іншого – нагальною потребою освоєння знань про наше місто, особливо шкільною та студентською молоддю.


Під керівництвом доцента Вадима Коробки та Марії Кутнякової члени студентського наукового товариства обговорили потребу збагачення скарбниці краєзнавчих знань про Маріуполь як один із напрямів створення яскравого, привабливого, упізнаваного образу нового Маріуполя, який будуть знати й любити в Україні та за її межами.


На завершення Марія Кутнякова провела цікаву віртуальну інтерактивну екскурсію, ознайомивши студентів із архітектурною спадщиною нашого міста.

Переглядів: 591 | Додав: Деканат