11:59
«Славимо доблесних воїнів Збройних Сил України» у МДУ відзначили державне свято День Збройних Сил України

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в умовах російсько-української війни.

У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. У цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України у важких боях боронять мирне життя українців від рашистської орди. У цей день ми також приєднуємося до привітань наших славних воїнів та бажаємо їм швидкого повернення до своїх родин з перемогою!


6 грудня 2022 р. до Дня Збройних Сил України на історичному факультеті МДУ за участю викладачів та студентів було проведено розширене онлайнзасідання історичного товариства, на якому виступили завідувач кафедри історії та археології д.і.н., професор В. Романцов, к.і.н., доценти кафедри історії та археології В. Коробка, Н. Шипік.


Було переглянуто презентацію про сучасні ЗСУ, їхню боротьбу проти російських окупантів. Учасниками заходу були ветеран ЗСУ, к.політ.н, доцент кафедри політології та міжнародних відносин О. Черепченко, в.о. завідувача кафедри філософії та соціології к.політ.н Т. Іванець, к.і.н., доцент кафедри історії та археології В. Волониць.

Переглядів: 214 | Додав: Деканат