13:42
Робота Секції «Актуальні проблеми історії України та всесвітньої історії» в рамках Декади студентської науки на історичному факультеті МДУ

10 березня 2021 року в рамках Декади студентської науки МДУ на історичному факультеті відбулося засідання секції «Актуальні проблеми історії України та всесвітньої історії» в рамках Декади студентської науки МДУ. У засіданні секції взяли участь здобувачі ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр» спеціальностей «Історія та археологія», «Середня освіта (історія)»

Свої доповіді представили Бондаренко А., (тема доповіді: «НІМЕЦЬКО-РАДЯНСЬКІ ПЕРЕГОВОРИ ЩОДО ПРИЄДНАННЯ СРСР ДО ДЕРЖАВ ОСІ»); Зубко Д., здобувач ІV курсу ОС «Бакалавр», спеціальності «Історія та археологія» (тема доповіді: «ТЕШИНСЬКИЙ КОНФЛІКТ МІЖ ДРУГОЮ РІЧЧЮ ПОСПОЛИТОЮ ТА ЧЕХОСЛОВАЦЬКОЮ РЕСПУБЛІКОЮ В 1938 Р.»); Матосов М., здобувач ІV курсу ОС «Бакалавр», спеціальності «Історія та археологія» (тема доповіді: «БОРОТЬБА УКРАЇНЦІВ ЗА НАЦІОНАЛЬНО-КУЛЬТУРНУ АВТОНОМІЮ В МАНЬЧЖУРІЇ 1917-1920 РР»); Погоржельський Б., здобувач ІІ курсу ОС «Бакалавр» , спеціальності «Історія та археологія» (тема доповіді: «ІСТОРІЯ АРХЕОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НАДАЗОВ’Я НАПРИКІНЦІ XVIII – ХІХ ст.»); Моргун А., здобувачка ОС «Магістр» , спеціальності «Середня освіта. Історія» (тема доповіді: «ОРНАМЕНТАЦІЯ КЕРАМІЧНОГО ПОСУДУ ЗРУБНОЇ КУЛЬТУРИ»).


Журі секції у складі доцентів кафедри історичних дисциплін В.М. Коробки та С.В. Новікової відзначило високий науковий рівень доповідей Віталія Малишева, що виступив на пленарному засіданні, а також Максима Матосова та Ганни Бондаренко, які отримали дипломи ІІ та ІІІ ступенів.

Переглядів: 292 | Додав: Деканат