13:20
Професор МДУ Вікторія Лисак – «Заслужений працівник освіти України»

З нагоди Дня Конституції України декану історичного факультету Маріупольського державного університету, професору Вікторії Лисак присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України» за значний особистий внесок у державне будівництво, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю.

Про це повідомляється в Указі Президента України №254/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України».


Вікторія Лисак є авторитетною фахівчинею у галузі історії України. Вчена підготувала понад 100 наукових праць, у яких дослідила актуальні питання зовнішньої політики України, історії України та Донецької області, історичного краєзнавства, історії музеїв і культури.


Завдяки успішній науковій діяльності Вікторія Феофанівна на високому рівні викладає професійні дисципліни, постійно вдосконалюючи рівень педагогічної майстерності. Також вона приділяє особливу увагу удосконаленню наукового потенціалу студентства та наукової діяльності викладачів.


За вагомий особистий внесок у розвиток освіти та якісну підготовку висококваліфікованих фахівців Вікторію Лисак нагороджено грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України, Кабінету міністрів України, Донецької облдержадміністрації, а також дипломом лауреата конкурсу на звання «Маріуполець (маріупольчанка) року».


Колектив МДУ щиро вітає Вікторію Феофанівну з високою державною нагородою та бажає міцного здоров'я, творчого натхнення і великих успіхів у подальшій науково-педагогічній діяльності!

Переглядів: 323 | Додав: Деканат