14:21
Професор Богдан Слющинський поспілкувався з учнями Спеціалізованої школи № 3 та запросив їх на спеціальність «Соціологія»

Завідувач кафедри філософії та соціології, професор Богдан Слющинський 16 лютого 2021 року був запрошений до спеціалізованої школи І - ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням окремих предметів на зустріч з учнями 9-х класів. Зустріч відбувалася в рамках літературно-музичної вітальні на тему «Любов і весна у творчості Богдана Слющинського» (маріупольського поета та композитора).

Протягом заходу звучали вірші Богдана Васильовича із збірок «Подих вітру», «Світанкова роса», «Зорепад», пісні на його слова та музику. Учні отримали велике задоволення від спілкування з автором, творчість якого вони вивчали на уроках літератури рідного краю.


Також Богдан Васильович розповів про підготовку соціологів у Маріупольському державному університеті, про особливості проходження студентами практики та перспективах їх майбутнього працевлаштування. Професор Богдан Слющинський поділився власним досвідом організації та проведення соціологічних досліджень й порадив учням вступати на спеціальність «Соціологія», щоб разом з ним працювати над вирішенням проблем, що існують в нашому суспільстві.


Учні висловили свою подяку гостю та бажання зустрітися знову.

Переглядів: 329 | Додав: Деканат