15:22
Отримайте грант на навчання від програми EducationUA (конкурсні роботи приймаються – до 8 березня)

У рамках соціальної програми EducationUA студенти закладів вищої освіти та учні закладів середньої освіти мають змогу отримати грант на навчання у розмірі 20 000 грн.

За умовами програми грант розігрується на конкурсній основі серед студентів I-IV курсів і магістрантів бюджетної та контрактної форм навчання, а також учнів 11 класів, які є громадянами України.


Для участі у конкурсі необхідно написати унікальну аналітичну статтю обсягом 2000-3000 слів на тему «Соціальні мережі для бізнесу – яку платформу обрати?». Роботу потрібно оформити у файлі Microsoft Word або Google Docs і надіслати організаторам на електронну пошту [email protected]. В електронному листі потрібно зазначити ПІБ автора та контактну інформацію. Матеріали приймаються до 8 березня 2020 року.


Переможці конкурсу отримають грант від компаній SMMdriver, KarnoEnergy та AutoFrom, який піде на оплату наступного навчального року або на оплату спеціалізованих курсів та програм. Учасники, що посядуть II та III призові місця, отримають заохочувальні призи.

Переглядів: 357 | Додав: Деканат