16:48
Освітянки МДУ відвідали Шарм-ель-Шейх для огляду майбутніх баз практики студентів

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Тетяна Марена та завідувач кафедри культурології, професор Юлія Сабадаш взяли участь в інформаційному турі з огляду готелів Шарм-ель-Шейху, що в Єгипті. Поїздка організована туроператором Anex Tour, який є партнером Маріупольського державного університету.

Співпраця між МДУ та Anex Tour спрямована розширити можливості практичної підготовки і працевлаштування студентів, а також залучити випускників до роботи у туристичній індустрії та суміжних галузях.


На запрошення директорки регіонального відділення Anex Tour представництва Запоріжжя/Дніпро Наталії Величко освітянки Маріупольського університету приєдналися до працівників туристичних операторів, агенцій та освітніх закладів для огляду понад 40 готелів найпопулярнішого єгипетського курорту.


Тетяна Марена і Юлія Сабадаш ознайомилися з особливостями організації готельного господарства та матеріальним оснащенням місць відпочинку туристів. Також вони вивчили умови, у яких студенти проходитимуть практичну підготовку, адже готелі Шарм-ель-Шейху розглядаються, як бази практики та працевлаштування.


Крім того, тур став майданчиком для переймання досвіду. Спілкування із фахівцями туристичних компаній, підприємств готельно-ресторанного бізнесу та культурно-дозвіллєвої сфери дозволило освітянкам МДУ отримати краще уявлення про компетентності, якими мають володіти студенти та випускники. Знання стануть у нагоді для удосконалення освітніх програм спеціальностей «Туризм», «Культурологія», «Менеджмент».

Переглядів: 253 | Додав: Деканат