08:53
Обговорення освітньої програми "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" між стейкхолдерами та випускниками бакалаврами

11.06.2021 на історичному факультеті Маріупольського державного університету відбулося останнє засідання екзаменаційної комісії №Б23/20-21 під головуванням начальника відділу з договірної роботи управління справами адміністрації ПрАТ "МК "Азовсталь" групи Метінвест Інни Бабошко.

За результатами роботи комісії студентам спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» МДУ присвоєно кваліфікацію бакалавра.


Після завершення роботи комісії за участі декана історичного факультету, професора Вікторії Лисак відбулося обговорення освітніх програм "Документознавство, керування документаційними процесами" та "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" між стейкхолдерами в особі роботодавця з Азовсталі та випускників.


Вітаємо шановних студентів з успішною здачею останніх екзаменів! Бажаємо подальших звершень, успішного вступу на навчання за освітнім ступенем «магістр» у Маріупольському державному університеті та плідної професійної діяльності!

Переглядів: 340 | Додав: Деканат