14:06
Обговорення ОП та ОНП на зустрічі аспірантів та студентів спеціальності «Політологія» та «Соціологія» зі стейкхолдером Наталією Виборновою

16 березня 2021 року на історичному факультеті МДУ відбулась зустріч із зовнішнім стейкхолдером, начальником відділу протокольної роботи, Маріупольської районної ради Виборновою Наталією Михайлівною із викладачами та здобувачами вищої освіти спеціальностей «Політологія» та «Соціологія» МДУ.

На зустрічі були присутні здобувачі вищої освіти другого та третього рівнів вищої освіти спеціальності «Політологія» та першого рівня спеціальності «Соціологія». Обговорювались питання вдосконалення якості вищої освіти на спеціальностях історичного факультету з метою перегляду основних компонентів ОПП та ОНП з урахуванням задоволення потреб роботодавців.


Після ознайомлення з ОНП та ОП Наталія Виборнова дала свої рекомендації щодо посилення професійної підготовки здобувачів політологів та соціологів. Вона закцентувала на тому, що доцільним буде залучення їх до участі у вебінарах, майстер-класах тощо з питань правової обізнаності. Крім того, запропонувала посилити співпрацю в межах організації практичної підготовки.


Здобувачі та гаранти цікавились про особливість роботи органів місцевого самоврядування та проблем, з якими сьогодні стикаються новостворені районі ради в контексті реформи місцевого самоврядування.


Сподіваємося, що проведена зустріч буде мати продовження у вигляді посилення співпраці, бо саме органи місцевого самоврядування є одним з основних місць для працевлаштування відповідно професійних характеристик як політологів, так і соціологів.

Переглядів: 347 | Додав: Деканат