15:09
Обговорення ОП «Політологія. Політична аналітика та експертиза»

09.06.2021 р. відбулось обговорення ОП «Політологія. Політична аналітика та експертиза» другого (магістерського) рівня вищої освіти. На зустрічі були присутні гарант програми к.політ. наук, доцент Олена Гільченко; здобувачі політологи-магістри та запрошена стейкхолдер Голова маріупольської районної державної адміністрації Наталія Букрєєва.

Основною темою стала практична підготовка та вибіркові дисципліни. Здобувачі, гарант та стейкхолдер обмінялись думками щодо нових баз практик для майбутніх магістрів – політологів, а саме на базі маріупольської районної державної адміністрації.


Загалом, співпраця із Наталією Букрєєвою є доволі плідною та корисною для покращення якості вищої освіти на ОП «Політологія. Політична аналітика та експертиза» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Вона є рецензентом даної оновленої ОП 2021 р., головою атестаційної комісії на спеціальності 052 Політологія першого (бакалаврського рівня) та в перспективі може стати запрошеним викладачем-практиком та представником від бази практики.

Переглядів: 343 | Додав: Деканат