08:49
На спеціальностях «Історія та археологія» та «Середня освіта (Історія)» відбувся державний іспит у дистанційному режимі

9 червня 2020 року кафедра історичних дисциплін розпочала державну атестацію на спеціальностях 032 Історія та археологія та 014 Середня освіта (Історія) у дистанційному режимі. Здобувачі спеціальності «Історія та археологія» складали державний екзамен з історії України та археології; здобувачі спеціальності «Середня освіта (Історія)» - з історії України та всесвітньої історії.

Підготовка та проведення державного екзамену відбувалось у відповідності до Тимчасового порядку організації державної атестації за першим «бакалаврським» рівнем вищої освіти 2020 року випуску у дистанційному режимі у Маріупольському державному університеті. Екзаменаційна комісія працювала за допомогою інформаційно-комунікативних технологій з авторизованим доступом на платформі MS Teams.


Робота членів екзаменаційної комісії відбувалась в очному режимі, окрім голови Ігоря Ігоровича Лимана, який керував роботою комісії дистанційно за допомогою платформи MS Teams.


Голова комісії, професор, завідувач кафедри історії та філософії Бердянського державного педагогічного університету Ігор Ігорович Лиман зазначив, що перший етап державної атестації був організований та проведений належним чином злагодженим та своєчасним діям всіх відповідальних осіб.

Переглядів: 494 | Додав: Деканат