14:03
На спеціальності «Соціологія» відбувся державний іспит у дистанційному режимі

5 червня 2020 року кафедра філософії та соціології розпочала державну атестацію у дистанційному режимі. Державний екзамен з історії соціології відбувся на спеціальності «Соціологія».

Підготовка та проведення державного екзамену відбувалось у відповідності до Тимчасового порядку організації державної атестації за першим «бакалаврським» рівнем вищої освіти 2020 року випуску у дистанційному режимі у Маріупольському державному університеті. Екзаменаційна комісія працювала за допомогою інформаційно-комунікативних технологій з авторизованим доступом на платформі MS Teams.


Робота членів державної комісії відбувалась у очному режимі, окрім Каракуца Андрія Миколайовича, який головував комісією дистанційно за допомогою платформи MS Teams.


Голова комісії, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник відділу з проблем зовнішньої політики та міжнародної безпеки ДУ "Національний університет стратегічних досліджень", Каракуц Андрій Миколайович зазначив, що завдяки злагодженим та своєчасним діям всіх відповідальних осіб процес проходження державної атестації у дистанційному режимі на кафедрі філософії та соціології пройшов ефективно та без перешкод.

Переглядів: 347 | Додав: Деканат