22:26
На міжкафедральному семінарі відбулося обговорення вибіркової складової навчальних планів ОПП

22.02.2021 на міжкафедральному семінарі цікаво поспілкувалися здобувачі та викладачі кафедри культурології та інформаційної діяльності, а також кафедри італійської філології та перекладу. Відбулося обговорення вибіркової складової навчальних планів освітньо-професійних програм кафедр. Цікавою для майбутніх культурологів, документознавців, перекладачів-італістів стала пропозиція щодо викладання дисципліни "Історія культури Італії".

Нещодавно професор Юлія Сергіївна Сабадаш, доценти Сергій Петрович Пахоменко та заслужений працівник культури Юзеф Мойсейович Нікольченко - опублікували навчальний посібник "Історія культури Італії", запропонувавши глибинний та сучасний аналіз культурних явищ і процесів.


Кафедра італійської філології в свою чергу запропонувала майбутнім культурологам та документознавцям можливість вивчати курси: "Історія італійського кінематографу", "Мистецька термінологія", "Українсько-італійські культурні зв'язки". Кафедри поєднує давня та плідна співпраця, яку планується активно розвивати та посилювати.


З нетерпінням чекатимемо офіційної презентації видання та дякуємо учасникам за дискусію та співпрацю!

Переглядів: 265 | Додав: Деканат