16:45
На кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики завершено цикл відкритих лекцій для аспірантів та магістрів спеціальності Політологія

З 15.03 по 24.03 для здобувачів вищої освіти другого та третього освітніх рівнів спеціальності 052 Політологія зовнішніми фахівцями було прочитано цикл відкритих лекцій з вузькопрофільних тематик наукових досліджень аспірантів та магістрів.

Лекторами виступали викладачі кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Київського університету імені Бориса Грінченко д. і. н., професор Цвєтков О. Г. та к. і. н., доцент Ілюк Т. В. А також викладачі кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» д. політ. н., професор Хома Н. М. та к.політ.н., доцент Цебенко О.О.


24 березня завершенням цього циклу зустрічей стала дуже цікава лекція фахівця практика Надзвичайного і Повноважного Посланника першого класу, професора Цвєткова Олександра Глібовича на тему «Практичні аспекти дипломатичної діяльності». Олександр Глібович має величезний досвід практичної діяльності дипломата. В 90-хх рр. він знаходився на дипломатичній роботі в МЗС України, був главою Місії ОБСЄ в Грузії з врегулювання конфлікту в Південній Осетії, працював радником Посольства України у Південно-Африканській Республіці, Генеральним консулом України в Единбурзі (Велика Британія) тощо. У 2008-11рр. був Послом України у Королівстві Норвегія.


Звичайно й студенти міжнародники МДУ не могли не використати таку унікальну можливість розширити свої знання й теж долучились до дистанційної лекції.


Щиро дякуємо Олександру Глібовичу за дуже цікаву лекцію, сподіваємося на подальшу співпрацю та бажаємо всього найкращого!

Переглядів: 349 | Додав: Деканат