16:49
На кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики відбувся науковий семінар «Соціальні мережі як інструмент волонтерства в Україні»

19.02.2021 в рамках апробації результатів дисертаційного дослідження на кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики відбувся науковий семінар за темою «Соціальні мережі як інструмент волонтерства в Україні 2014-2019 рр.».

Основним доповідачем виступив здобувач вищої освіти третього освітньо-наукового рівня доктор філософії з політології Едуард Татай. Також до участі у семінарі в якості міжнародного консультанта було запрошено доцента Університету Тарту, наукового співробітника Естонської академії безпеки Володимира Сазонова. Учасниками обговорення виступили викладачі кафедри та аспіранти спеціальності 052 Політологія.


Особливо жваву дискусію викликало неформальне волонтерство. Було науково обґрунтовано, що соціальні мережі є значним потенціалом у майбутньому, як інструмент швидкого реагування суспільства на різноманітні виклики та кризові ситуації.


За результатом наукового семінару Едуард Татай отримав практичні рекомендації від міжнародного експерта та викладачів кафедри щодо подальших результатів дослідження.

Переглядів: 350 | Додав: Деканат