17:07
На кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики відбувся фаховий семінар з обговорення дисертації Едуарда Татай

Фаховий семінар кафедри був присвячений обговоренню дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 052 Політологія Едуарда Татая на тему: «Громадянська активність в Україні: сутність, структура та динаміка розвитку».

Дисертаційна робота була виконана під керівництвом доктора політичних наук, професора Наталії Пашиної у відповідності до плану держбюджетної науково-дослідної теми кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики «Повернення та переосвоєння тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганських областях: сучасний стан та перспективи».


Рецензентами роботи виступили доктор історичних наук, професор Ірина Грідіна та кандидат політичних наук, доцент Олена Гільченко. У заході також взяли участь викладачі кафедри та аспіранти спеціальності 052 Політології. В ході обговорення результатів дослідження, здобувач прокоментував зауваження рецензентів та відповів на запитання аудиторії.


Присутні прийшли до висновку що дисертаційна робота розкриває і поглиблює наукові напрямки кафедри, за змістом і структурою відповідає спеціальності 052 Політологія. Враховуючи актуальність, наукову новизну, достатній теоретичний рівень дослідження, його відповідність вимогам МОН України, рекомендувати роботу до захисту на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 052 Політологія.


Бажаємо Едуарду подальших успіхів у науковому пошуку.

Переглядів: 277 | Додав: Деканат