09:57
На кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики відбулось обговорення проекту ОПП Політологія на 2021-2022 н.р.

18.05.2021р. відбулось засіданні кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики, на якому одним із ключових питань було обговорення та схвалення проекту ОПП Політологія другого (магістерського) рівня вищої освіти (2021-2022 н.р.)

Оновлення представленого ОПП відбулось внаслідок проведених заходів із моніторингу програми та як результат прийняття стандарту вищої освіти України із галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 052 «Політологія» (затверджено та введено в дію Наказом Міністерства освіти і науки України від 18.03.2021 р. № 329). Разом із викладачами кафедри в обговорені проекту ОПП Політологія взяли участь здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Політологія».


Під час зустрічі, завідувач кафедри, гарант ОПП розповіли про особливості освітньої програми, її структуру, перелік запропонованих освітніх компонент, зміни, що плануються до впровадження у новому навчальному році, перспективи подальшого розвитку програми, а також про результати моніторингу учасників освітнього процесу і зовнішніх стейкхолдерів щодо якості освітніх програм.


Зі своєї сторони, здобувачі, після проведеного анкетування та зустрічей зі стейкхолдерами, поділилися враженнями від навчання за освітньою програмою, підкреслили переваги, висловили думку щодо того, як можна було б покращити проведення аудиторних занять.


Таким чином, впродовж зустрічі відбулася продуктивна бесіда-дискусія, за результатами якої було схвалено проект ОПП Політологія другого (магістерського) рівня вищої освіти (2021-2022 н.р.).

Переглядів: 287 | Додав: Деканат