16:32
На кафедрі культурології відбувся Міжкафедральний відкритий круглий стіл «Шевченківський тиждень»

6 березня з нагоди Шевченківських днів відбувся Міжкафедральний відкритий круглий стіл «Шевченківський тиждень», співорганізаторами якого виступили кафедра культурології та української філології. Захід проводився в межах комплексних тем науково-дослідної роботи кафедр культурології історичного факультету та української філології факультету філології та масових комунікацій Маріупольського державного університету.

На круглому столі унікальні доповіді представили в. о. завідувачка кафедри української філології, кандидатка філологічних наук, доцентка Ірина Мельничук, доцент кафедри культурології МДУ, доктор філософських наук Степан Янковський та заслужений працівник культури України, доцент кафедри культурології Юзеф Нікольченко.


Також в рамках круглого столу кандидатка педагогічних наук, доцентка Наталя Мараховська провела майстер-клас «Інтерпретація жіночого образу у живописі Т. Г. Шевченка». Всі присутні викладачі та студенти з великим інтересом заслухали доповіді та взяли участь в майстер-класі.

Переглядів: 139 | Додав: Деканат