15:44
На базі кафедри філософії та соціології створено студентське наукове товариство «Соціологічний коворкінг»

22 березня 2021 року на загальних зборах здобувачів вищої освіти освітньої програми «Соціологія» було затверджено рішення про створення студентського наукового товариства «Соціологічний коворкінг», яке має стати майданчиком для наукових пошуків та особистісного самовдосконалення майбутніх соціологів. Діяльність гуртка буде здійснюватися від керівництвом професора кафедри філософії та соціології, професора Зоськи Яни Володимирівни.

На першому засіданні студентського наукового товариства було затверджено його установчі документи та організаційну структуру, обговорено основні напрямки діяльності «Соціологічного коворкінгу» - серед пріоритетних визначено наступні: сприяння активному залученню студентської молоді до проведення досліджень та моніторингу соціальних процесів в регіоні; оволодіння здобувачами вищої освіти сучасними методиками та навичками розробки та проведення соціальних досліджень та проектів; формування інтересу до наукової роботи у сфері соціології серед студентства.


Також було наголошено на важливості залучення творчого, наукового, інноваційного потенціалу досвідчених соціологів-практиків до реалізації науково-дослідницьких завдань членів СНТ «Соціологічний коворкінг».


Бажаємо плідних наукових пошуків студентам-соціологам та запрошуємо усіх бажаючих долучитися до роботи студентського наукового товариство, заповнивши он-лайн заявку на членство у СНТ «Соціологічний коворкінг»

Переглядів: 309 | Додав: Деканат