11:49
Mariupol Space for Trust: історики МДУ та поліцейські тестували гру «Меценат»

20 вересня на історичному факультеті Маріупольського державного університету відбулася чергова безпекова студія у рамках проєкту «Mariupol Space for Trust. Побудова довіри до поліції для захисту безпеки і прав людини».

Студенти-історики разом із поліцейськими тестували гру «Меценат», збираючи кошти на реформування царської поліції Маріуполя.


По завершенні гри її розробниця, магістрантка спеціальності «Історія та археологія» МДУ Олександра Воротілова розповіла учасникам безпекової студії про реформування поліції Маріуполя 1917 року, причини недовіри до царської поліції тих часів і спосіб вирішення цієї проблеми в короткий термін.


У свою чергу про сучасну реформу поліції та зміни, що відбулися у структурі правоохоронних органів, розповіла інспектор із зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Донецькій області, старший лейтенант поліції Євгенія Іванченко. Також в обговоренні взяли участь старший лейтенант поліції Вадим Харакоз і сержант поліції Анастасія Крумплевська.


Проєкт «Mariupol Space for Trust. Побудова довіри до поліції для захисту безпеки і прав людини» реалізується громадською організацією «Культурно-освітня платформа «Сенс» у партнерстві зі студентським науковим історико-археологічним товариством МДУ у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.


Партнерами проєкту виступають Управління патрульної поліції в Донецькій області, відділ ювенальної превенції поліції Управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області, загальноосвітні школи №№ 24, 25, 30, 33 і 51.

Переглядів: 353 | Додав: Деканат