10:22
Mariupol Space for Trust: історики МДУ і поліцейські підвищували обізнанність дітей про правила дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху викладачі кафедри історичних дисциплін Маріупольського державного університету разом із поліцейськими провели чергову безпекову студію в загальноосвітній школі №33, яка є партнером проєкту «Mariupol Space for Trust. Побудова довіри до поліції для захисту безпеки і прав людини».

Під час інформаційного заходу «Безпека дорожнього руху: історія ПДР та сучасність» учнів 7-9 класів переглянули навчально-пізнавальний документальний фільм «Історія правил дорожнього руху» і показали своє знання правил дорожнього руху, взявши участь у тематичній вікторині.


Зі школярами спілкувалися доцент кафедри Світлана Арабаджи, старший викладач В'ячеслав Забавін і співробітники Управління патрульної поліції в Донецькій області, старші лейтенанти поліції Євгенія Іванченко та Вадим Харакоз. Безпекова студія мала на меті не лише підвищення безпеки дорожнього руху та попередження дитячого травматизму, а й налагодження діалогу між молоддю та поліцією.


Проєкт «Mariupol Space for Trust. Побудова довіри до поліції для захисту безпеки і прав людини» реалізується громадською організацією «Культурно-освітня платформа «Сенс» у партнерстві зі студентським науковим історико-археологічним товариством МДУ у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Переглядів: 344 | Додав: Деканат