21:08
Магістрантка МДУ Олександра Воротілова розробила історичний квест «Освіта в Маріуполі: що ми можемо знайти?»

Магістрантка спеціальності «Історія та археологія» Маріупольського державного університету, член студентського наукового історико-археологічного товариства і громадської організації «Культурно-освітня платформа «Сенс» Олександра Воротілова розробила історичний квест «Освіта в Маріуполі: що ми можемо знайти?». 

У заході взяли участь студенти факультету іноземних мов МДУ. Завданням учасників було знайти будівлі гімназій, училищ та єврейської школи, які збереглися до нашого часу. Студенти мали змогу побачити на фото, як виглядали будівлі багато років тому, і порівняти з тим, як вони виглядають сьогодні. Для ознайомлення з історичною інформацією використовувалася низка тестових питань з підказками у форматі QR-коду.
 

Корисно проводити час на свіжому повітрі з цікавими людьми. Ми не тільки прокачали наш «скіл» витривалості, а й дізналися багато нового про навчальні заклади Маріуполя. Я не знала, що в нашому місті їх було так багато,


– студентка Марія Реуцька.


Ідея створення квестів виникла у студентки після міжнародного тренінгу з розробки ігор, під час якого дівчина навчилася працювати з QR-кодами. Це вже другий квест, який розробила Олександра. Під час квесту «Знайди те, чого не можна побачити очима» вона знайомила учасників з історією релігійних споруд Маріуполя.
 

Для мене важливо популяризувати історію міста в інтерактивній формі, а використання механіки і динаміки гейміфікації допомогають робити цей процес більш цікавим і пізнавальним,


– студентка Олександра Воротілова.


Читайте також: Викладачі та студенти-історики МДУ взяли участь у Фестивалі «Освітній хайп»

Переглядів: 380 | Додав: Admin