21:36
Магістрантка МДУ Олександра Воротілова поділилася досвідом розробки квестів з молоддю Вінничини

Магістрантка спеціальності «Історія та археологія» Маріупольського державного університету Олександра Воротілова провела тренінг «Як розробляти історичні квести» для представників закладів освіти Вінницької області.

Цієї весни Олександра розробила квести «Знайди те, чого не можна побачити очима» й «Освіта в Маріуполі: що ми можемо знайти?», які у цікавій і невимушеній формі змогли познайомити молодь з історією міста. Поділитися досвідом розробки історичних квестів студентку МДУ запросили співробітники Вінницького молодіжного центру «Квадрат».


Під час освітнього заходу у Вінниці Олександра поділилася інформацією, отриманою на тренінгу з розробки ігор, який проходив у Вірменії. Учасники дізналися, як використовувати ігрові практики в освітньому процесі на прикладі гри «Маріуполь step by step», розробленої членами студентського наукового історико-археологічного товариства МДУ, після чого спробували створити власні ігри.


Олександра Воротілова є членом студентського наукового історико-археологічного товариства МДУ та громадської організації «Культурно-освітня платформа «Сенс». Наразі активісти цих молодіжних об'єднань працюють над розробкою нових квестів, які проводитимуть у кінці серпня та у вересні.


Один із квестів розповідатиме історію єврейської громади Маріуполя 19-20 століть, інший буде присвячений маірупольській поліції. До організації останнього студенти планують залучити поліцейських. 

 

Читайте такожЖертвопринесення в ім’я свободи: члени кіноклубу Docudays UA «Human Rights» обговорили фільм про боротьбу тибетців

Переглядів: 396 | Додав: Admin