13:53
Магістерська програма «Культурологія, культурне розмаїття та розвиток громади» МДУ визнана акредитованою

На початку листопада у Маріупольському державному університеті проходила акредитаційна експертиза освітньої програми «Культурологія, культурне розмаїття та розвиток громади» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

На засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що відбулося 27 грудня, експертна група ухвалила рішення про акредитацію освітньо-професійної програми терміном на п'ять років.


Попри складнощі, пов’язані з тимчасовим переміщенням через повномасштабне вторгнення, виш підтвердив відповідність освітньої діяльності критеріям оцінювання якості програм. Маріупольський університет демонструє постійний розвиток кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного й інформаційного забезпечення. Відповідність державним вимогам гарантує молоді здобуття академічних знань та отримання диплома про вищу освіту по завершенні навчання.


Підготовку магістрів за освітньою програмою «Культурологія, культурне розмаїття та розвиток громади» здійснює кафедра культурології МДУ на чолі з професоркою Юлією Сабадаш. Навчання орієнтоване на сучасні культурні тренди та технології. Студенти досліджують види мистецтв, народні традиції і соціальні течії, визначають особливості їхнього формування та розвитку.

Переглядів: 138 | Додав: Деканат