12:14
Колектив МДУ вітає завідувача кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики, доцента Олену Гільченко з Днем народження!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає завідувача кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики, кандидата політичних наук, доцента Олену Гільченко з Днем народження!

Мудрий керівник, талановитий викладач і вчений, порядна людина – Олена Леонідівна є справжнім професіоналом своєї справи. Колеги та студенти поважають її за колосальну працездатність, непересічні погляди, вміння вислухати і бути почутими.


Сферою наукових інтересів вченої є внутрішня та зовнішня політики країн Європи. За сумлінну багаторічну працю Олену Гільченко нагороджено подяками Департаменту освіти Маріупольської міської ради та ректора Маріупольського держуніверситету.


Сердечно вітаємо Олену Леонідівну зі святом і бажаємо душевної гармонії, сімейного благополуччя, творчого натхнення та великих звершень на науковій та педагогічній ниві! Миру, любові та безмежного щастя!


З Днем народження!

Переглядів: 349 | Додав: Деканат