23:33
Колектив МДУ вітає завідувача кафедри культурології Юлію Сабадаш з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників і студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає завідувача кафедри культурології, професора Юлію Сабадаш з чудовим Ювілеєм!

Вже 14 років Юлія Сергіївна працює на благо Маріупольського державного університету. Колеги та студенти поважають і люблять її за доброзичливість, нетривіальні погляди на життя та завжди оптимістичний настрій.


Юлія Сабадаш є авторкою понад 250 наукових праць, з яких 2 одноосібні монографїї та статті надруковані за кордоном: в Італії, Англії, Нідерландах, Чехії, Індії. Науковиця досліджує сучасну гуманістику, італійську культуру та творчість Умберто Еко.


Свої знання та досвід Юлія Сергіївна щедро передає майбутнім культурологам і сприяє їхньому науковому становленню. Під її професійним керівництвом успішно відбувся захист трьох дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук.


За багаторічну сумлінну працю та неоціненний вклад у розвиток інтелектуальної еліти України Юлія Сабадаш відзначена на обласному i всеукраїнському рiвнi, зокрема нагрудним знаком «Відмінник освіти».


Шановна Юліє Сергіївно, щиро бажаємо вам великого щастя, безмежної енергії та творчої наснаги! Нехай здійснюються усі мрії! Зі святом!

Переглядів: 273 | Додав: Деканат