12:10
Колектив МДУ вітає заступника декана з навчальної та наукової роботи історичного факультету, доцента Оксану Сивак з Днем народження!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає голову первинної профспілкової організації співробітників та студентів, заступника декана з навчальної та наукової роботи історичного факультету, кандидата педагогічних наук, доцента Оксану Сивак з Днем народження!

Активна, рішуча, завзята та багатогранна – Оксана Анатоліївна є справжнім прикладом для молоді. Колеги та студенти цінують її за непідробну щирість, невичерпний ентузіазм, непересічні погляди та безмежну любов до справи.


Оксана Анатоліївна є авторитетним фахівцем у галузі комп’ютерних технологій та інформаційної діяльності, зокрема, сферою її наукових інтересів є професійні компетентності майбутніх фахівців документознавців. За соціальну активність, небайдужість і готовність допомагати Оксану Сивак нагороджено грамотами та подяками Донецької облдержадміністрації.


Сердечно вітаємо Оксану Анатоліївну зі святом і бажаємо невичерпної творчої енергії, оптимістичного настрою, безмежного щастя, радості та натхнення для втілення у життя всіх планів і задумів! Щиро дякуємо за багаторічну добросовісну роботу на благо Маріупольського держуніверситету та зичимо подальших успіхів у педагогічній, науковій і громадській діяльності!


З Днем народження!

Переглядів: 360 | Додав: Деканат