11:33
Колектив МДУ вітає старшого викладача Анастасію Трофименко з Днем народження!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає старшого викладача кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики, кандидата політичних наук Анастасію Трофименко з Днем народження!

Інтелігентна, розумна і чарівна Жінка, Анастасія Вікторівна гармонійно поєднуєте високі професійні та душевні якості. Колеги і студенти поважають її за виняткову відповідальність, безмежну любов до справи, природну душевність і непідробну тактовність. Активна, рішуча, творча, ініціативна –вона є справжнім прикладом для молодого покоління дипломатів і політологів.


Анастасія Трофименко є авторитетною фахівчинею у галузі теорії та практики лобіювання, політичної культури, конфліктології й теорії переговорів. За сумлінну працю та внесок у науку викладачку відзначено подякою Маріупольського міського голови та стипендією Кабінету міністрів України для молодих вчених.


Сердечно вітаємо Анастасію Вікторівну зі святом і бажаємо безмежного сімейного щастя, душевного тепла та творчої наснаги! Нехай всебічна підтримка рідних і колег допомагає підкорювати нові вершини та вірити у власні великі ідеї! Миру, любові та добробуту!


З Днем народження!

Переглядів: 462 | Додав: Деканат