15:58
Колектив МДУ вітає професора Володимира Романцова з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає завідувача кафедри історичних дисциплін, доктора історичних наук, професора Володимира Романцова з 65-річчям!

Володимир Миколайович працює в університеті з моменту його створення у 1991 році, з 2002 року очолює кафедру історичних дисциплін МДУ.


Сферою наукових інтересів Володимира Романцова є історіографія історії України та історія Приазов’я, зокрема, історія нашого краю в подіях Української революції 1917-1921 років та історія греків Приазов’я. Велику увагу вчений приділяє поширенню історичних знань та популяризації питань української історії серед широких верств населення.


Професор Романцов є автором понад 160 наукових та навчально-методичних праць, автором однієї та співавтором двох колективних монографій, керівником комплексної наукової теми кафедри «Актуальні проблеми історії України: сучасне бачення». За особистий внесок у розвиток національної вищої освіти, сумлінну багаторічну працю Володимир Миколайович відзначений почесним званням «Заслужений працівник освіти України».


Щиро зичимо ювіляру міцного здоров'я, сімейного благополуччя, миру, добра і творчої наснаги на довгі роки! Щиро дякуємо за багаторічну добросовісну та плідну роботу на благо університету і бажаємо подальших успіхів у науковій та педагогічній діяльності!


З Ювілеєм!

Переглядів: 342 | Додав: Деканат