16:42
Колектив МДУ вітає доцента Віру Волониць з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає доцента кафедри історичних дисциплін, кандидата історичних наук Віру Волониць з чудовим Ювілеєм!

Інтелігентна, розумна та чарівна Жінка, Віра Степанівна гармонійно поєднуєте високі професійні та душевні якості. Викладачі та студенти поважають її за виняткову відповідальність, неймовірну відданість справі, природну душевність і непідробну тактовність.


Віра Волониць працює на кафедрі історичних дисциплін 15 років і бере активну участь у розробці науково-дослідних тем кафедри. Крім того, фахівчиня є вченим секретарем спеціалізованої вченої ради МДУ із захисту кандидатських дисертацій зі спеціальності історія України, а також секретарем науково-методичної комісії історичного факультету.


Щиро вітаємо Віру Степанівну зі святом і бажаємо безмежного щастя, оптимістичного настрою, душевного тепла, творчого натхнення та великої вдачі для втілення у життя усіх планів і задумів! Миру, любові та добробуту!


З Ювілеєм!

Переглядів: 405 | Додав: Деканат