14:40
Колектив МДУ вітає доцента В’ячеслава Кудлая з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає кандидата наук із соціальних комунікацій, доцента кафедри культурології та інформаційної діяльності В’ячеслава Кудлая з чудовим Ювілеєм!

Багатогранний, ініціативний, творчий, активний – В’ячеслав Кудлай є справжнім прикладом для молоді. Колеги та студенти шанують його за високу порядність, непідробну щирість, невичерпний ентузіазм і безмежну любов до справи.


В’ячеслав Олегович є авторитетним фахівцем у галузі документознавства і соціальних комунікацій. Значну увагу приділяє розвитку наукового потенціалу студентства. Під його уважним керівництвом члени студентського наукового товариства «Контент» МДУ знайомляться з інформаційними технологіями, історією документознавства, документаційними процесами в сфері управління, а також активно залучає до співпраці учнів загальноосвітніх шкіл м. Маріуполя.


За сумлінну бездоганну працю В’ячеслав Кудлай нагороджений подяками Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (2018 р.), Міського голови м. Маріуполя (2020 р.), Міністерства освіти і науки України (2021 р.).


Щиро вітаємо В’ячеслава Олеговича і бажаємо оптимістичного настрою, творчої наснаги, душевного тепла, миру та добра. Великих успіхів і життєвих перемог у науковій і педагогічній діяльності!


З Ювілеєм!

Переглядів: 279 | Додав: Деканат