18:31
Колектив МДУ вітає доцента кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Юлію Константинову з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників і студентів Маріупольського державного університету від щирого серця вітає Юлію Василівну з чудовим Ювілеєм!

Відповідальна та справедлива, вона має справжній педагогічний та організаційний талант. У 2004 р. закінчила Маріупольський гуманітарний інститут ДонНУ з червоним дипломом й з тих пір пройшла тут шлях від лаборанта до доцента. За цей час Юлія Константинова розробила більше 10 навчальних курсів, стала автором більш ніж 50 наукових та навчально- методичних праць, займала посади заступника відповідального секретаря приймальної комісії, заступника декана, директора Центра підвищення кваліфікації та на сьогодні продовжує керувати Центром гендерних досліджень на освіти. Сферою її наукових інтересів є зовнішня політика країн Америки, стратегія та тактика ведення переговорів, політичний аналіз та прогнозування, історія міжнародних відносин.


Шановна Юлія Василівно, дякуємо Вам за плідну та вірну працю в ім’я Маріупольського державного університету! Щиро зичимо Вам залишатись красивою душею та внутрішнім світлом, надихати всіх навкруги Вас мудрістю та впевненістю в успішність добрих справ. Нехай Господь береже Вас та вашу родину та дарує здоров’я, мир та гармонію вашій осілі!

Переглядів: 315 | Додав: Деканат