18:28
Колектив МДУ вітає доцента Юлію Коробку з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає доцента кафедри історичних дисциплін, кандидата історичних наук Юлію Коробку з чудовим Ювілеєм!

Інтелігентна, розумна та чарівна Жінка, Юлія Віталіївна гармонійно поєднуєте високі професійні та душевні якості. Викладачі та студенти поважають її за виняткову відповідальність, неймовірну відданість справі, природну душевність і непідробну тактовність.


Юлія Коробка працює на кафедрі історичних дисциплін 14 років і бере активну участь у розробці науково-дослідних тем кафедри. Юлія Коробка є однією з найкращих випускниць МДУ. Сферою наукових інтересів історикині є історія дослідження перетворень в економіці УРСР у 1953 – 1964 рр., історія радянського тотального режиму, Маріупольський повіт на шляхах усебічної модернізації в другій половині XIX – на початку ХХ ст., історіографія, історична інформатика. Також, виконує обов’язки керівника студентського історико-краєзнавчого товариства «Історія Надазов’я».


Щиро вітаємо Юлію Віталіївну зі святом і бажаємо безмежного щастя, оптимістичного настрою, душевного тепла, творчого натхнення та великої вдачі для втілення у життя усіх планів і задумів! Миру, любові та добробуту!


З Ювілеєм!

Переглядів: 362 | Додав: Деканат