13:50
Колектив МДУ вітає декана історичного факультету Вікторію Лисак з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників і студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає декана історичного факультету, професора кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Вікторію Лисак з прекрасним Ювілеєм!

Вікторія Феофанівна працює в університеті з 1994 року. За цей час вона пройшла шлях від старшого викладача кафедри історичних дисциплін до декана факультету. Активна, творча, багатогранна та цілеспрямована – освітянка гармонійно поєднуєте високі професійні і душевні якості. Колеги та студенти поважають і цінують її за виняткову відповідальність, неймовірну відданість справі, природну душевність та непідробну тактовність.


Інтелігентна, розумна і чарівна Жінка, без якої не обходиться успішний розвиток одного з найстаріших факультетів МДУ. Вікторія Лисак керує організацією освітнього процесу, приділяє особливу увагу удосконаленню наукового потенціалу студентства та наукової діяльності викладачів. Завдяки її плідній праці у Маріупольському університеті створений Музей історії та археології, де зберігаються понад 500 історичних експонатів.


Вікторія Феофанівна є авторитетною фахівчинею у галузі історії України. Вона є авторкою понад 100 наукових праць, у яких досліджені актуальні питання зовнішньої політики України, історії України та Донецької області, історичного краєзнавства, історії музеїв і культури.


За вагомий особистий внесок у розвиток освіти та підготовку фахівців Вікторія Лисак нагороджена Почесними грамотами Донецької обласної державної адміністрації, Почесною грамотою Кабінету міністрів України, Дипломом лауреата конкурсу на звання «Маріуполець (маріупольчанка) року», Подякою і грамотою МОН України та Почесним званням «Заслужений працівник освіти України».


Шановна Вікторіє Феофанівно, у ювілейний День народження щиро бажаємо Вам доброго здоров’я, сімейного благополуччя, безмежного щастя та душевної гармонії! Великих творчих, наукових і професійних успіхів!


З Ювілеєм!

Переглядів: 273 | Додав: Деканат