09:37
Клуб випускників Академії НАТО: магістрант МДУ Владислав Клюс здобув перемогу у конкурсі студентських робіт

Протягом вересня-жовтня молодь із різних куточків України брала участь у конкурсі студентських робіт, що проходив у рамках заснування клубу випускників Академії НАТО. Маріупольський державний університет у науковому змаганні представив магістрант спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Владислав Клюс.

Конкурс проводився громадською організацією «Центр міжнародної безпеки» спільно з Центром інформації та документації НАТО в Україні.


Учасники надсилали есе та відеоролики, присвячені питанням євроатлантичної інтеграції України, ролі НАТО у забезпеченні регіональної безпеки, сучасним тенденціям регіонального безпекового середовища.


Конкурс проходив у два етапи. Спочатку роботи пройшли загальний відбір, за результатами якого журі визначили п’ятірку фіналістів. Автори відібраних робіт презентували свої дослідження під час підсумкової онлайн-конференції.


Владислав підготував есе на тему «Сучасні безпекові тенденції на східному фланзі НАТО та перспективи регіонального співробітництва». У своїй роботі він розглянув найуразливіший сектор Альянсу – Балтійські та Чорноморські регіони.


Конкурсна комісія не тільки відібрала есе Владислава до призової п’ятірки, а й визнала роботу найкращою серед кращих. Студент Маріупольського державного університету нагороджений поїздкою до Брюсселю, де відвідає штаб-квартиру НАТО.


Щиро вітаємо Владислава і зичимо нових звершень та успіхів!

Переглядів: 321 | Додав: Деканат