08:37
Кафедра філософії та соціології взяла участь у міжнародному семінарі на базі Вищої школи управління і адміністрації в Ополє (Польща)

08 квітня 2021 року на платформі Google Meet відбувся науково-методичний семінар «Соціальна та цифрова трансформація: міждисциплінарний підхід» на базі Вищої школи управління і адміністрації в Ополє (Польща) в рамках реалізації угод про співробітництво між закладами вищої освіти.

До семінару залучилися учасники з Бердянського державного педагогічного університету, ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», Інституту дослідження просторового розвитку. Взяли участь у заході також викладачі кафедри філософії та соціології і здобувачі вищої освіти освітньої програми «Соціологія» Маріупольського державного університету.


Виступи всіх учасників семінару були актуальними, різноплановими, корисними та викликали неабияку зацікавленість слухачів. У тому числі була приділена увага обговоренню проблеми підвищення якості освіти шляхом вивчення передового досвіду закладів вищої освіти України та Європи.


Доцент кафедри філософії та соціології МДУ Ольга Цибулько наголосила на важливості співпраці та обміну досвідом у сфері управління освітою та проанонсувала видання спільної польсько-української колективної монографії, до написання якої залучилися викладачі кафедри філософії та соціології зі здобувачами вищої освіти освітньої програми «Соціологія» МДУ.

Переглядів: 247 | Додав: Деканат