09:42
«Я не тутешня»: учасники кіноклубу Docudays UA «Human Rights» обговорили питання самоідентифікації

23 серпня до Дня Незалежності України на історичному факультеті Маріупольського державного університету відбулося засідання кіноклубу медіапросвіти Docudays UA «Human Rights». Учасники переглянули документальний фільм чилійської режисерки Майте Альберді та литовської режисерки Ґ’єдре Жіцките «Я не тутешня».

На початку заходу керівник клубу, доцент кафедри історичних дисциплін Світлана Арабаджи запропонувала присутнім визначити три риси, якими вони себе характеризують, наприклад, за сферою діяльності, соціальною групою тощо. Окрім постійних членів клубу, засідання відвідала комунікаційна менеджерка фестивалю та кіноклубів Docudays UA Олександра Набієва.


Стрічка «Я не тутешня» знайомить глядачів з історією Хосебе, що мешкає у будинку для літніх людей у Чилі. Головна героїня постійно думає про свою молодість і прагне знати, звідки родом її літні співмешканці.


Кіноклуб «Human Rights» створений у березні 2018 року з ініціативи студентського наукового історико-археологічного товариства. Засідання, на яких члени клубу дивляться й обговорюють документальні фільми, проходять щомісяця в ауд. 212 історичого факультету МДУ (Музей історії та археології). Приєднуйтесь!


Детальна інформація за телефонами: (0629) 58-75-74, 097-414-45-81 (Світлана Арабаджи).

Переглядів: 391 | Додав: Деканат