11:38
Історики МДУ запрошують учнів і студентів до участі в онлайн-марафоні

Громадська організація «Культурно-освітня платформа «Сенс» оголошує про початок онлайн-марафону для учнівської та студентської молоді. Переможці конкурсу отримають комплекти унікальних історичних ігор, розроблених у рамках проєкту «Розмаїття культурно-історичної спадщини нашої землі».

Проєкт реалізується громадською організацією «Культурно-освітня платформа «Сенс» у партнерстві зі студентським науковим історико-археологічним товариством Маріупольського державного університету за підтримки Українського культурного фонду.


За умовами конкурсу учасникам необхідно опублікувати пост на сторінці у Facebook або в Instagram, що яскраво продемонструє знання з історії України. Написати потрібно про важливу подію або про діяча, який зробив вагомий внесок в історію української держави. Також необхідно передати естафету трьом друзям.


Перші 40 учасників, які виконають умови конкурсу, автоматично стануть переможцями. Молодь зможе обрати у подарунок будь-який комплект настільної історичної гри на вибір: «Хто як не ти? Допоможи українській інтелігенції», «Купець першої гільдії», «Stone Age», «Хронологія української історії».


Для того, щоб пост побачили організатори марафону, неохідно проставити хештеги #молодь_знає_історію, #cepsense, #запідтримкиУКФ. Обов’язкова умова участі – вподобати сторінку ГО «Культурно-освітня платформа «Сенс» і тегнути її у публікації. Звертаємо увагу, що на момент проведення конкурсу профіль учасника має буде відкритим.


Онлайн-марафон триватиме до 15 жовтня. Оголошення результатів відбудеться 16 жовтня.


За детальною інформацією звертайтеся до координаторки проєкту «Розмаїття культурно-історичної спадщини нашої землі» Світлани Арабаджи за телефоном 097-414-45-81 або електронною поштою [email protected].

Переглядів: 305 | Додав: Деканат