15:43
Еразмус+: викладачі МДУ візьмуть участь в академічному проєкті про відбудову європейських студій

Викладачів кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Маріупольського державного університету відібрали для участі в академічному проєкті програми Еразмус+ напряму імені Жана Моне «Відбудова потенціалу Європейських студій на українських територіях, що постраждали від конфлікту: осмислюючи виклики та генеруючи рішення».

Освітяни вишу реалізують власний мікропроєкт на тему «Поширення європейських ідей, цінностей та принципів у освітніх компонентах МДУ». Його метою є надання якісної освіти для забезпечення її інтернаціоналізації.


Керівником мікропроєкту виступає доцент кафедри Марія Свєтлакова, а виконавцями – завідувач кафедри, професор Олена Гільченко, доценти Анастасія Трофименко і Юлія Константинова за сприяння Інформаційного центру ЄС і Центру гендерних досліджень, що працюють на базі МДУ.


Викладачі університету представлять свої ідеї та результати напрацювань під час воркшопів, на яких отримають фідбек від вітчизняних і міжнародних експертів. Фінальні версії мікропроєктів освітяни презентують представникам інституцій Європейського союзу, органам державної влади та іншим стейкхолдерам на міжнародній конференції.

Переглядів: 267 | Додав: Деканат