10:51
Доцент Оксана Сивак очолила профком співробітників та студентів МДУ

21 листопада у Маріупольському державному університеті відбулася V звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації співробітників та студентів, в якій взяли участь 113 делегатів від структурних підрозділів та академічних груп МДУ.

Порядок денний включав звіт про роботу профкому та ревізійної комісії за п’ять років, а також вибори голови, заступників голови, членів ревізійної та мандатної комісій профкому. Про результати діяльності профспілкової організації у 2014-2019 роках звітував її голова Олександр Каріда.


Ректор МДУ, професор Костянтин Балабанов подякував Олександру Іллічу за самовіддану та плідну роботу на посаді голови профкому і відзначив його вагомий внесок у всебічну підтримку співробітників та студентів університету.


За результатами голосування делегати одноголосно підтримали кандидатуру заступника декана з навчальної та наукової роботи історичного факультету, доцента кафедри культурології та інформаційної діяльності Оксани Сивак на посаду голови первинної профспілкової організації співробітників та студентів МДУ.


Сердечно вітаємо Оксану Анатоліївну з обранням головою профкому та зичимо великих успіхів у цій відповідальній діяльності!

Переглядів: 372 | Додав: Деканат