09:37
Директор Маріупольського краєзнавчого музею Наталя Капустнікова ознайомила студентів МДУ із роботою музейних працівників

13.12.2019 о 12:50 в залі Центру Window on America Mariupol (наукова бібліотека МДУ) майбутній роботодавець – директор Маріупольського краєзнавчого музею Наталя Капустнікова зустрілася зі студентами спеціальності 034 Культурологія та студентами-документознавцями.

Студенти ознайомились із різноплановою роботою музейних працівників, з сучасними викликами та перспективами розвитку краєзнавчого музею в умовах розвитку інформаційного суспільства. Наталя Капустнікова запропонувала отримати престижну та творчу роботу у будь-якому з філіалів міської мережі музеї, де молодь зможе у повному обсязі розкрити свій творчий та фаховий потенціал.


Захід розпочався з вступного слова завідувача кафедри культурології та інформаційної діяльності, професора Юлії Сабадаш, яка представила головного спікера зустрічі – Наталю Капустнікову. Після презентації директора музею учасники насолодились можливістю вільного обміну ідеями та зробили спільне фото на добру згадку про теплу та корисну подію.

Переглядів: 442 | Додав: Деканат