10:37
Cтуденти МДУ спеціальностей «Соціологія» та «Міжнародні відносини» взяли участь у фокус-дослідженні компанії «Центр прикладнних дослІдженнь»

12 червня студенти Маріупольського державного університету спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (Альона Кондратенко) та «Соціологія» (Вероніка Бабенко, Надія Неровна, Орина Паскевич) взяли участь у фокус-дослідженні консалтингової компанії «Центр прикладних досліджень».

В рамках проекту «Комунікація європейської інтеграції на Донбасі: виклики та потенціал для суспільного єднання» для громадської організації «Нова Європа».


Студенти отримали чудову практику польового соціологічного дослідження завдяки співробітництву з стейкхолдером спеціальності «Соціологія» Маріупольського державного університету – Андрієм Миколайовичем Каракуцем, директором консалтингової компанії «Центр прикладних досліджень», кандидатом історичних наук, експертом з міжнародних відносин.


Бажаємо Андрію Миколайовичу та нашим студентам подальших успіхів у плідному співробітництві в галузі освіти та прикладної науки!

Переглядів: 429 | Додав: Деканат