09:52
«Будемо знайомі!»: студентська рада історичного факультету МДУ провела розважальну програму для першокурсників

2 вересня на історичному факультеті Маріупольського державного університету відбулася розважальна програма «Будемо знайомі!», яку організувала студентська рада факультету. У невимушеній обстановці першокурсники познайомилися з факультетом, його керівництвом, викладачами та студентами.

На початку заходу нових членів великої родини МДУ привітала декан історичного факультету, професор Вікторія Лисак. Вона побажала першокурсникам цікавих студентських років та успіхів у науці й навчанні.


Захід проводили члени студентської ради факультету Ісидор Бадасен та Анастасія Москаленко. У рамках програми першокурсникам необхідно було вигадати девіз своєї спеціальності та сказати, чому вони вступили до МДУ. Після присутнім вмикали музику, яка у студентів історичного факультету асоціюється з різними заходами своєї Альма-матер. Першокурсникам пропонували вгадати, коли грає гімн факультету, а коли – гімн студентів МДУ, де фінальна пісня з посвяти, а де улюблена пісня декана.


Особливий конкурс чекав і на кураторів першокурсників. Їм потрібно було намалювати майбутнє своїх підопічних. Так, старший викладач кафедри історичних дисциплін В’ячеслав Забавін бачить своїх студентів успішними археологами та викладачами, а доцент кафедри культурології та інформаційної діяльності Юзеф Нікольченко впевнений, що його студенти у майбутньому «новими здобутками звеличать світову культуру».


Поки куратори зображали своїх підопічних, ведучі грали зі студентами у «Вгадай захід» і «Вірю/не вірю».


По завершені програми за традицією першокурсники разом з кураторами загадали бажання і написали їх на повітряних кульках, які випустили у небо.

Переглядів: 361 | Додав: Деканат